Aprozarul virtual

APROZARUL VIRTUAL este o inițiativă a Primăriei Ciugud menită să sprijine producătorii locali și să ajute consumatorii să găsească on-line produse proaspete, 100% românești. Măsura vine în contextul în care piețele agro-alimentare au fost închise pentru prevenirea răspândirii virusului COVID - 19.

Astfel, pe site-ul www.primariaciugud.ro am creat secțiunea „APROZAR VIRTUAL”, unde vor fi încărcate ofertele producătorilor locali, care au produse și le pot comercializa sau livra în condiții igienico-sanitare.

Aprozarul virtual cuprinde oferte ale unor producători din întreg județul Alba.

Înainte de a începe cumpărăturile virtuale vă rugăm citiți cu atenție următoarele informații:

  • APROZARUL VIRTUAL este o platformă GRATUITĂ care facilitează contactul între client și micul producător, fără ca Primăria Ciugud sau un alt terț să intervină în vânzare!
  • După ce selectați produsele dorite vă rugăm să intrați în contact cu producătorul prin telefon sau pe Facebook (Atenție! O parte dintre producători nu au pagină de Facebook)!
  • Având în vedere că producătorii sunt mici fermieri este posibil ca stocul de produse să se modifice constant. Vă rugăm să îi contactați pentru a afla dacă produsele dorite mai sunt pe stoc.
  • Vă rugăm să verificați disponibilitatea de livrare a producătorului, deoarece sunt producători care nu fac livrări la domiciliul clientului.
  • Dacă vă hotărâți să vă preluați singuri produsele, vă rugăm să folosiți modulul (Direcții) pentru a afla distanța până la producător și să respectați recomandările autorităților privind limitarea circulației în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID – 19!
  • aprozarul Virtual este doar o platformă de promovare a producătorilor locali și fiind gestionat de o echipă foarte mică (doar două persoane) nu avem posibilitatea afișării prețurilor și să actualizăm ofertele în timp real. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Intră în aprozarul virtual

Formular înscriere la aprozarul virtual

Atenție! Producătorii înscriși în #APROZARUL_virtual sunt OBLIGAȚI să respecte normele igienico-sanitare și măsurile dispuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID - 19.


Aprozarul virtual este dezvoltat în parteneriat cu Acid Art Studio