Aprozarul virtual

APROZARUL VIRTUAL este o inițiativă a Primăriei Ciugud menită să sprijine producătorii locali și să ajute consumatorii să găsească on-line produse proaspete, 100% românești. Măsura vine în contextul în care piețele agro-alimentare au fost închise pentru prevenirea răspândirii virusului COVID - 19.

Astfel, pe site-ul www.primariaciugud.ro am creat secțiunea „APROZAR VIRTUAL”, unde vor fi încărcate ofertele producătorilor locali, care au produse și le pot comercializa sau livra în condiții igienico-sanitare.

Aprozarul virtual cuprinde oferte ale unor producători din întreg județul Alba.

Înainte de a începe cumpărăturile virtuale vă rugăm citiți cu atenție următoarele informații:

  • APROZARUL VIRTUAL este o platformă GRATUITĂ care facilitează contactul între client și micul producător, fără ca Primăria Ciugud sau un alt terț să intervină în vânzare!
  • După ce selectați produsele dorite vă rugăm să intrați în contact cu producătorul prin telefon sau pe Facebook (Atenție! O parte dintre producători nu au pagină de Facebook)!
  • Având în vedere că producătorii sunt mici fermieri este posibil ca stocul de produse să se modifice constant. Vă rugăm să îi contactați pentru a afla dacă produsele dorite mai sunt pe stoc.
  • Vă rugăm să verificați disponibilitatea de livrare a producătorului, deoarece sunt producători care nu fac livrări la domiciliul clientului.
  • Dacă vă hotărâți să vă preluați singuri produsele, vă rugăm să folosiți modulul (Direcții) pentru a afla distanța până la producător și să respectați recomandările autorităților privind limitarea circulației în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID – 19!
  • aprozarul Virtual este doar o platformă de promovare a producătorilor locali și fiind gestionat de o echipă foarte mică (doar două persoane) nu avem posibilitatea afișării prețurilor și să actualizăm ofertele în timp real. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Intră în aprozarul virtual       Înscrie-te gratuit ca și producător


Aprozarul virtual este dezvoltat în parteneriat cu Acid Art Studio