Ciugud destinație pentru golf

Ciugud – un punct important pe harta mondială a golfului

prezentare_golf_2021Comuna Ciugud este de câțiva ani un punct important pe harta mondială a golfului prin clubul de golf și resortul Theodora Golf Club.  

Theodora Golf Club a fost  inaugurat în octombrie 2017,  iar la designul său și-au adus aportul specialiști internaționali care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu unul dintre cele mai lungi trasee din Europa - par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor, în cele mai bune condiții de siguranță. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile deluxe, family și premium, restaurant cu meniu internațional, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf. Pentru pasionații de drumeții, resortul oferă și biciclete de închiriat, iar locația beneficiază și de un loc de joacă pentru copii.

 

Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafață de 56 ha, în lungime totală de 6518 m și numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- 735 m. Facilitățile de golf includ simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului. img_0646Lacul unic de 5 ha cu insulă și cele două green-uri, unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf. În calitate de membru al Theodora Golf Club, beneficiați de unicul teren de golf de 18 cupe din România, construit la standarde internaționale. Sunt disponibile mai multe pachete de membership în funcție de preferințele jucătorilor, iar  clubul de golf oferă lecţii atât începătorilor, cât si jucătorilor experimentaţi.

 

Pe lângă evenimentele sportive, resortul oferă facilități deosebite și pentru organizarea de evenimente private, conferințe și evenimente business, ședințe foto și prezentări. Unicitatea resortului românesc a fost apreciată și pe plan extern: în februarie 2019 Theodora Golf Club a primit titlul de Best Golf Hotel la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiția de la Kiev, Ucraina. 

http://theodoragolfclub.ro/rocolaj_tgc_camere_restaurant

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al Theodora Golf Club. Click AICI pentru site-ul oficial!

 

Vă recomandăm să urmăriți și paginile Theodora Golf Club de pe rețele de socializare: 

 

Filme de prezentare și din cadrul competițiilor de golf puteți viziona pe Canalul oficial de Youtube Theodora Golf Club.

 

colaj_foto_tgc