Lucrează în Ciugud

macheta_lucreaza_in_ciugudLucrează în Ciugud!” - este invitația pe care o lansăm tuturor celor care sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc să își schimbe actualul job. Vă invităm să consultați lista posturilor disponibile la companiile din Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar. La fel ca tot ceea ce s-a dezvoltat în comuna noastră, și afacerile „Made in Ciugud” sunt repere în domeniile lor de activitate fiind construite pe principii serioase și cu respect pentru angajați.

Vă invităm să urmăriți această secțiune care va fi completată de fiecare dată când vor fi disponibile noi locuri de muncă oferite de companiile din Zona de Dezvoltare Economică Ciugud - Drâmbar.

Dacă doriți mai multe informații, nu ezitați să ne contactați prin butonul „Adresează o întrebare” de pe pagina principală.

 

Locuri de muncă disponibile în Zona de Dezvoltare Ciugud - Drâmbar

În această perioadă compania Pema Electrotehnic România recrutează personal calificat, cu experiență în domeniul confecționării de cablaje și confecționării panourilor electrice. Pema Electrotehnic România produce cablaje și sisteme de cablaje pentru tehnică medicală, utilaje, industria solară, automatizări, automotive și vehicule feroviare.

 

 

Transilvania Nuts, o companie cu capital integral românesc, unul dintre cei mai importanți procesatori de nucă din România, recrutează muncitori și specialiști în industria alimentară. Compania este printre cele mai noi fabrici din Ciugud, cu o investiție de peste 5 milioane de euro.

 

 

*sursă foto: www.freepik.com