Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul „Amenajare parc pentru rulote pe malul râului Mureș” în localitatea Drâmbar

07.06.2021    Noutăți    Primăria Comunei Ciugud

Comuna Ciugud anunță publicul interesat privind luarea deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „Amenajare Parc pentru rulote pe malul râului Mureș”. Proiectul este propus a fi amplasat în localitatea Drâmbar, comuna Ciugud, județul Alba.

foto_cover_parc_rulote

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Alba (www.apmab.anpm.ro) sau pe site-ul Primăriei Comunei Ciugud (www.primariaciugud.ro).

Cu recomandarea de a respecta măsurile de combatere a răspândirii virusului SARS-COV-2, proiectul poate fi consultat și direct la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, strada Lalelelor, nr. 7B, județul Alba sau la sediul beneficiarului, în localitatea Ciugud, Strada Simion Bran, nr. 10, județul Alba, în zilele de luni - vineri, între orele 09 – 14,30.

Observațiile/comentariile publicului se primesc, zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba sau pe adresa de e-mail office@apmab.anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

  • Documentația proiectului poate fi consultată AICI! 

 

 

8