Anunț public privind solicitarea acordului de mediu pentru proiectul „Amenajare parc pentru rulote pe malul Râului Mureș”

14.04.2021    Noutăți    Primăria Comunei Ciugud

  

Comuna Ciugud anunță publicul interesat privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Amenajare parc pentru rulote pe malul Râului Mureș”, propus a fi amplasat în localitatea Drâmbar, comuna Ciugud, județul Alba.foto_cover_parc_rulote

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Alba (www.apmab.anpm.ro) sau pe site-ul Primăriei Comunei Ciugud (www.primariaciugud.ro). Cu recomandarea de a respecta măsurile de combatere a răspândirii virusului SARS-COV-2, proiectul poate fi consultat și direct la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, strada Lalelelor, nr. 7B, județul Alba sau la sediul beneficiarului, în localitatea Ciugud, Strada Simion Bran, nr. 10, județul Alba, în zilele de luni - vineri, între orele 09 – 14,30.

Observațiile publicului se primesc, zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba sau pe adresa de e-mail office@apmab.anpm.ro.

 

  • Documentația proiectului poate fi consultată AICI! 
9