Aprozarul Virtual - platformă on-line pentru micii producători români

22.04.2020    Poveste de Ciugud    Primăria Comunei Ciugud

aprozarul-virtual-presa-landscape Aprozarul Virtual, inițiativa Primăriei Ciugud, devine național:

Platforma on-line este oferită GRATUIT tuturor micilor producători români pentru a-și vinde produsele în timpul crizei

 

APROZARUL VIRTUAL, platforma on-line lansată inițial pentru a sprijini producătorii locali din comuna Ciugud, devine național și este pus GRATUIT la dispoziția micilor producători români pentru a-și vinde produsele în timpul crizei. Fiecare producător, din orice colț al țării, va putea să se înscrie gratuit în platforma on-line și va avea propriul său aprozar virtual unde va putea adăuga fotografii cu produse, va putea completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă. Mai mult, fiecare comunitate sau administrație locală din România va putea să aibă propria piață virtuală, unde micii producători vor putea să își promoveze mărfurile și să interacționeze cu clienții. 

La rândul lor, cumpărătorii vor avea la dispoziție posibilități multiple prin care să își aleagă produsele dorite, dar și posibilitatea de a-și găsi producătorii cei mai apropiați de zona în care locuiesc. Cumpărătorul va putea lăsa mesaje cu aprecieri privind produsele cumpărate și totodată va putea recomanda aceste produse și către prietenii sau cunoscuții săi.

Credem că, în aceste vremuri grele, trebuie să ne gândim, mai mult ca oricând, și la micul producător de la sat, care din produsele obținute cu sudoare și multă trudă își asigură traiul zilnic. Oamenii aceștia demni și harnici nu strigă după ajutor, nu se plâng, ci continuă să muncească, cu fața arsă de soare și cu mâinile brăzdate de trudă,

în speranța că noi, consumatorii, vom alege să punem pe masă produsele lor. Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă o picătură de speranță pentru fermierul sau producătorul de la țară, înseamnă o șansă pentru agricultura românească autentică și înseamnă un viitor pentru satul românesc.

Iată de ce am ales să facem această platformă on-line care să faciliteze interacțiunea dintre client și micul producător român, să promovăm produsele românești, dar și pe cel care le obține prin  multă trudă și sacrificii. Ei sunt oamenii care iubesc pământul, care apreciază cu adevărat bogăția pe care ne-o oferă munca grea a câmpului și care merită o platformă de e-commerce. Din apreciere pentru ei, oamenii minunați ai satului românesc, s-a născut APROZARUL VIRTUAL.

APROZARUL VIRTUAL este o platformă on-line care are ca scop promovarea ofertei producătorilor locali și a produselor acestora, curate, proaspete și 100% românești. Ideea a pornit din Ciugud, comuna din România care a inițiat în România conceptul „Smart Village” (Satul Inteligent), și s-a extins la nivel național pentru a sprijini toți producătorii români.

 

Vă invităm să vizitați APROZARUL VIRTUAL accesând www.aprozarulvirtual.ro și să rămâneți în contact pe Pagina de Facebook https://www.facebook.com/aprozarulvirtual.ro/.

Echipa Aprozarul Virtual

Contact: contact@aprozarulvirtual.ro

2