Campanie umanitară - Un zâmbet pentru copiii ucraineni!

01.03.2022    Noutăți    Primăria Comunei Ciugud

macheta_campanie_ucraina Dragii noștri,

La inițiativa copiilor din Primăria Copiilor și din Școala Gimnazială Ciugud, am inițiat campania „Un zâmbet pentru copiii ucraineni” prin care strângem bani, alimente și jucării pentru copiii refugiaților din Ucraina.

Fiind inițiativa copiilor, aceștia ne-au rugat ca ajutorul să fie direcționat spre copii și de aceea vom încerca să colectăm cât mai multe produse destinate copiilor. Banii pe care îi vom strânge îi vom redirecționa apoi spre UNICEF România sau alte organizații care au ca scop protejarea și ajutorarea copiii ucraineni, printre măsuri fiind și crearea unor spații de joacă și terapie în taberele de refugiați.

Vă rugăm să vă alăturați campaniei noastre și să aducem împreună un zâmbet pe chipul copiilor ucraineni!

-              Donațiile în bani se primesc la sediul Primăriei Ciugud (secretariat), la Școala Ciugud (secretariat) sau prin consilierii locali care vă reprezintă satul.

-              Donațiile în alimente neperisabile, produse de igienă și jucării pot fi aduse la sediul primăriei, la școală, la magazinul din Hăpria sau poate fi solicitat consilierul local din satul dumneavoastră pentru a vă indica locul de depozitare temporară din fiecare sat.

Ce puteți dona?

  1. BANI – în aceste momente, banii pot fi direcționați foarte ușor spre ajutorarea refugiaților.
  2. ALIMENTE NEPERISABILE – vă rugăm să donați doar conserve în cutii metalice și alimente care pot fi consumate pe loc și sunt ușor de transportat (biscuiți, napolitane, cornuri cu ciocolată ambalate individual)
  3. JUCĂRII și RECHIZITE – vă rugăm să alegeți jucării care pot fi ușor de transportat și care nu riscă să fie deteriorate (jucării de pluș, cărți și creioane de colorat, mici jocuri puzzle)
  4. Produse de igienă destinate copiilor (gel de duș, pastă de dinți, periuțe de dinți, obiecte pentru igiena intimă a fetițelor, scutece de unică folosință)
  5. Saci de dormit și lenjerie pentru pat

Pentru orice informație suplimentară, vă rugăm să ne contacți direct pe pagina de Facebook, la numărul de telefon 0258/ 841 205 sau pe e-mail la office@primariaciugud.ro . Nu ezitați să contactați direct consilierii dumneavoastră din fiecare sat pentru informații suplimentare sau pentru preluarea donațiilor.

Vă mulțumim! Împreună putem aduce un zâmbet pe chipul copiilor ucraineni!

2