IMPORTANT! Ghidul colectării gunoiului în comuna Ciugud

14.12.2021    Noutăți    Primăria Comunei Ciugud

 

macheta_colectare_ghid_colectare_gunoi

Stimați cetățeni,

 

Comuna Ciugud are un nou operator de colectare și transport al deșeurilor: RER VEST. Vă informăm că vom colecta în continuare pe două categorii: deșeurile reziduale (pubela neagră) și deșeurile reciclabile (pubela galbenă). Pubelele negre destinate colectării deșeurilor reziduale au fost distribuite de primărie, iar pubela galbenă va fi distribuită de operatorul de salubritate. Ridicarea gunoiului se va face săptămânal, într-o săptămână gunoiul rezidual și în săptămâna următoare reciclabilul. Ulterior, pe parcursul anului viitor, vom împărți deșeurile reciclabile în 3 fracții: carton, plastic și metal, sticlă.

 

 

 

Colectarea se va realiza în zilele de LUNI pentru satele Ciugud, Drâmbar și Hăpria, respectiv VINERI pentru satele Șeușa, Teleac și Limba.

 

 

 

Vă rugăm să ne sesizați orice disfuncționalitate în colectarea deșeurilor la telefon 0258/841205 (secretariatul Primăriei Ciugud), e-mail: office@primariaciugud.ro sau folosind aplicația City Health Ciugud.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din

Apple Store:

https://apps.apple.com/ro/app/cityhealth/id1409713131

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.lifeishard.cityhealth

 

Operatorul de salubritate RER VEST poate fi contactat pentru informații suplimentare la telefon 0374/885694, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00, sau pe e-mail la adresa sesizari.alba@rervest.ro.

3